Online szeretne tanulni?

Szeretne aktívan részt venni az órákon?

Bármikor belekérdezhet, türelmesen, és érthetően elmagyarázunk mindent, amit tudni szeretne, felhívjuk figyelmét olyan megoldásokra, melyekre még nem is gondolt.

EZ NEM EGY HAGYOMÁNYOS OKTATÁS

Skype

Ezzel a módszerrel bárhonnan elérhet, nincs földrajzi korlát.

AnyDesk

Képernyő megosztással élőben is láthatja mit hogyan kell csinálni, illetve megmutathatja milyen problémába ütközött.
w

Tesztkörnyezet

Saját környezet telepítünk fel Önnek, hogy bármit kipróbálhasson, a végén vagy akár az elején közösen is feltelepítünk egyet.

Nem hagyjuk magára

Amennyiben későbbi segítséget igényel, bármikor kereshet, segítünk ha elakad.

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

Mivel kezdjük?

Egy felmérés keretében megnézem milyen tudással rendelkezik, mit szeretne tanulni, majd ehhez igazítjuk a tananyagot.

Saját tempójában haladhat

Nem kell egyszerre mindent megtanulnia, alkalmazkodunk Önhöz. Akkor veszi igénybe az órákat, amikor Ön szeretné
R

És mi történik utána?

Kérhet készenlétet, ami azt jelenti, hogy amíg szeretné, bármikor bármilyen WordPress-szel kapcsolatos kérdéssel fordulhat hozzám

Nem a megadott tanmenet szerint szeretne haladni?

Van rá lehetőség, EGYEDILEG ÖSSZEÁLLÍTHATÓ TANMENET!

l

Állítsa össze!

Ha tudja mit akar, válassza ki melyik tananyagot, leckéket kívánja megtanulni, nem korlátozzuk semmiben, akár leckéken belül is összeválogathatja mire kíváncsi.

w

Segítünk a kiválasztásban!

Díjmentesen felmérjük igényeit, átbeszéljük mit szeretne elérni, és megtanítjuk mindenre, ami szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudja használni ezt a remek tartalomkezelő rendszert.

CSAK AZT MONDJUK EL, AMIT MÉG NEM TUD

MENNYIBE KERÜL?

Arra gondoljon mit nyerhet vele!

Órákhosszat keresgél az interneten mit hogyan kell beállítani?

Naprakész gyakorlati tudást kap szakembertől, amit azonnal felhasználhat, nem kell próbakörnyezetet telepítenie, tesztelnie, hiba esetén újratelepítenie, kipróbálni tucatnyi plugint, és témát. Ne töltse a drága idejét keresgéléssel, próbálgatásokkal, lépjen!

Ügyfeleinknek munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk

Kattintson IDE áraink megtekintéséhez!

wordpress tanfolyam oktatás

Gondolkodásmódunk

Bármit megkérdezhet, türelmesen fogunk válaszolni minden kérdésre. Ne attól féljen, hogy megkérdezze, hanem attól, hogy ha nem így tesz, nem fogja tudni a problémára a megoldást.

Az idő pénz!

Megszabadítjuk a több órás böngészésétől, így nem egyetlen megoldás keresésével kell töltenie az idejét, hanem továbbléphet, és koncentrálhat arra, ami pénzt fog hozni Önnek.

Olyan online oktatási formát szeretnénk felajánlani Önnek, ahol egyedileg is összeállítható a tanmenet.

Mit is jelent ez nálunk? Közösen összeállítunk egy tananyagot amely csak azt tartalmazza, amit még nem tud, vagy szeretne átismételni. Ha olyan témát kíván érinteni ami nincs a tananyagunkban, csak jeleznie kell felénk, és menet közben módosítjuk tanmenetét.

Végzettségemet tekintve mérnök informatikus vagyok, egyetemen tanultam programozást, tehát nem pedagógus vagyok, viszont van gyakorlatom egyszemélyes illetve csoportos képzés terén is. Egész életem az informatika körül forog, 1985-ben kezdtem, és azóta is része a mindennapjaimnak, kijelenthetem, hogy a munkám a hobbim. Számos WordPress weboldalt készítettem már, marketing és keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével.

Én gyakorlatias szempontok alapján közelítem meg a problémákat, a gyors és hatékony megoldásokat részesítem előnyben. Gondoljon csak bele, nem kell venni vagy fejleszteni egy komplett tartalomkezelő rendszert, hanem elég telepíteni a WordPress-t, és pillanatok alatt hozzájutott ingyenesen egy remek szoftverhez, amely az internet 26%-át adja.

Jelentkezzen még ma egy díjtalan felmérésért!

Keressen meg még ma, garantálom, hogy 18 órán belül, vagy a következő munkanapon válaszolok.

WordPress oktatás, tanfolyam online

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!